torek, 15. januar 2013

Gole Slovenke: Dijana iz Solkana

Pred kratkim nas je kontaktirala Primorka Dijana iz Solkana. S silikonsko Dijano smo se tako pomenili preko Skypa.

***
EroSplet: Pozdravljena Dijana, povej nam par besed o sebi.
Dijana: Živjo. Ne vem niti kje naj začnem. Sem Dijana, prihajam iz Solkana pri Novi Gorici in sem ravno pred nekaj dnevi praznovala 26. rojstni dan. Super, ne?

E: Vsekakor super :) Dijana, pogledali smo si tvoje fotografije. Če se ne motim, si prva med amaterskimi Slovenkami, ki ima umetne joške? Prav gotovo pa prva, ki si jih je dala tako močno povečat! Povej mi, zakaj si se odločila za to?
D: Predvsem zaradi službe. Če hočem biti konkurenčna drugim puncam in izgledati lepo, ne glede na leta, ki bežijo mimo, se moram posluževati tudi takih prijemov.

E: No ja, 26 let pa res ni veliko. Mi lahko zaupaš s čim se ukvarjaš?
D: Zaposlena sem kot krupjejka na igralnih mizah v goriškem kazinoju HIT. Mogoče moja leta res niso še tako visoka, ampak če se primerjam z 20 letnimi puncami, ki delajo z mano, se pa že opazi. Predvsem pa te razlike opazijo tuji gostje, predvsem Italjani. 
Da ne govorim kaj bo čez nekaj let, ko bom prišla v trideseta! Takrat verjamem, da bojo moji veliki joški vsekakor postali moj glavni adut :)

E: Vidim, da si kar karierno usmerjena. Glede na to, da v naše igralnice prihajajo predvsem tuji gamblerji, ki imajo kar nekaj pod palcem in iščejo predvsem sprostitev, so ti že kdaj ponujali denar za kakšne druge, predvsem spolne storitve?
D: Tega je v naši okolici ogromno. Veliko je punc iz vzhodne Evrope, ki preždijo cele noči v igralnici in iščejo potencialne stranke. Tudi meni je že veliko gostov ponujalo kar lepe zneske, če bi z njimi preživela noč.

E: No, a moram res izvleči iz tebe :) Jim je uspelo?
D: Ah :) pred leti sem bila v resni zvezi in sem jih na veliko odganjala proč od sebe. Sedaj v krizi pa gre tudi HITu slabo, plače ter manče se nižajo in ja, dvakrat sem tudi v to privolila. Ampak poleg denarja mi je pomembno tudi s kom. Ta moški mora izgledat urejen, situiran, ne pa prvi, ki ima 5 minut časa.

E: No, mislim da smo izvedeli dovolj o tebi. Aja, koliko pa stanejo taki silikonski vsadki, če smem vprašat?
D: Saj ni neka skrivnost. Nekaj čez 3 tisoč evrov. Pa nekaj dni dopusta :)

E: To je pa res vse. Dijana, srečno!
D: Enako!

***
Dijani smo naredili tudi mejl, na katerega ji lahko pišete. Kdaj vam bo odpisala in če vam sploh bo, pa je odvisno predvsem od nje - dijana@erosplet.com!

0 komentarji:

Objavite komentar