četrtek, 13. december 2012

Slovenske amaterke: Valerija, Krško

Priznamo, nismo pričakovali in nismo imeli namena ničesar božičnega objavljati na naši strani, ampak moramo. Pisala nam je namreč Valerija iz Krškega, ki menda rada obleče božična oblačila… 


EroSplet: Pozdravljena, Valerija. O kakšnih božičnih cunjah je govora? Se preoblečeš v Božička? 
Valerija: Ne, to ne, imam pa posebno spodnje perilo, katerega uporabljam le decembra, za intimne zadeve s svojim možem. 

E: Aha, poročena torej. Koliko si pa stara, če lahko izvemo? 
V: Ja, sem poročena, nimava pa še otrok. Imam malenkost čez trideset. 

E: Torej, samo tvoj mož je videl tole božično erotično spodnje perilo, sedaj pa si se slikala v njem in ga boš pokazala vsem, super. 
V: Niti ne, še nekaj kolegov in kolegic, ki so prav tako v paru, pride k nama na silvestrsko večerjo in takrat se rada pokažem v tem perilu. 

E: Kar tako, brez razloga? 
V: To pa ne. Razlog mora biti. Običajno se gremo kako igrico, da malo zabavamo naše moške in takrat mi ni problem dvigniti krilo in pokazati :)

E: Potem greš tudi do konca, oziroma, odvržeš tudi te hlačke? 
V: Nikoli. Razen za moža. 


Škoda. No, mi smo iskali tako perilo, saj vam bi ga radi ponudili v naši novi spletni erotični trgovini Eroshop.si, pa nam ni uspelo. Valerija, tvoj email bo valerija@erosplet.com, če ti bo kdo pisal zaradi teh hlačk, pa le odpiši, kajti ta mesec bi radi videli še kaj.

Drage slovenke, ste tudi same tako pogumne kot Valerija iz Krškega? Če je temu tako, nas kar kontaktirajte preko te povezave!1 komentarji: