petek, 21. december 2012

Konec sveta ali … začetek novega

Maji so vedeli, da bo zadnje leto precej napeto ter nam dali še dodaten strah s trditvijo, da bo danes konec sveta. Na žalost vemo, da se ljudem podira svet vsak dan, ampak da ga bo kar tako konec? Kam bomo šli? Bomo padli v luknjo, iz katere ne bo izhoda? Bomo odprli vrata in zaplavali v vesolje? Ali bomo umrli, ali mogoče preživeli in pristali na nekem drugem planetu?

Naj vas potolažimo. Nič od tega ne bo. Maji so izračunali koledar do današnjega dneva, naprej pa zaradi premika planetov niso mogli. In če se na ta dan konča njihov koledar, to ne pomeni nujno, da bo kar konec sveta. V bistvu pomeni ta premik planetov tudi premik stvari na bolje. Ja, stvari naj bi se spremenile. Kaj točno, ne vemo, mogoče pridejo politiki h pameti, mogoče vaš delodajalec ugotovi, da je dovolj denarja, da vam poviša plačo, mogoče zdravniki prav danes odkrijejo zdravilo za bolezen, za katero trpi vaš bližnji. 

Za nas, ekipo erotičnega spletnega portala EroSplet sveta nikakor ni konec. Nasprotno, nov začetek. Po osmih mesecih delovanja smo sklenili, da je čas za nekaj novega. In da za vas ne bomo več skrbeli le s pisanjem in objavljanjem fotografij ter posnetkov, temveč tudi na drugačen način.

Dame in gospodje, spoštovane bralke in cenjeni bralci, sporočamo vam, da se danes odpre naša erotična trgovina


...katere obisk je nujen zaradi več razlogov. Vaša naročila namreč sprejemamo nonstop, izbrane izdelke pošljemo takoj ter vas o tem obvestimo na vaš elektronski naslov. Tako diskretno, da bolj diskretno ne gre.

0 komentarji:

Objavite komentar