petek, 21. december 2012

Danes slavi: Ray Romano

Na današnji dan leta 1957 se je rodil ameriški igralec in komik Ray Romano.

Potem, ko smo v novembru že posvetili koledar njegovi mami v nanizanki Everybody Loves Raymond, bi bil greh, če ne bi nekaj malega napisali še o njemu.

Ray je debitiral v nekem klubu, ko je pripovedoval šale dvema kolegoma, ki sta ga prepričala v nastop na odru. Sramežljivo je stopil pred mikrofon ter začel in kaj kmalu spravil vse obiskovalce v smeh. Tam ga je opazil iskalec talentov ter mu ponudil delo. Ray se je sicer izmikal, a ko so načrti, da postane računovodja, padli v vodo, je vseeno poskusil. In to počne še danes.

Poleg zgoraj omenjene nanizanke, smo ga lahko opazili še v kakšnem delu humoristične serije The King of Queens, kjer je nastopil v isti vlogi. Sodeloval je tudi pri risankah Ice Age ter Simpsonovi.
 
Je eden redkih zvezdnikov, ki mu družina veliko pomeni. Svojo ženo Anno je namreč spoznal že leta 1982, pet let kasneje sta se poročila. Imata štiri otroke: hčerko Alexandro, rojeno leta 1990, dvojčka Matthew in Gregory rojena leta 1993 ter sina Josepha Raymonda, rojenega leta 1998.

Vse najboljše.

0 komentarji:

Objavite komentar