petek, 23. november 2012

Gole slovenske amaterke: Ana, Murska Sobota

Tokrat pa imamo še zadnjo punco, ki se je do danes nahajala na strani našega prejšnjega projekta Joski.si. Sredi leta 2012 smo že skoraj na Madžarskem odkril še ne 22-letni kos mesa, ki so ga življenjske okoliščine pripeljale do takšnega stanja v možganih, da se za razliko od večine ostalih ljudi ne sramuje pokazati svojih ključnih atributov. Njeno ime je Ana in joški niso edina inspirativna stvar, ki jo ima to dekle na zalogi: poslušajte namreč to: v dveh letih je ta "kobila" shujšala za vrtoglavih 43 kilogramov! Kako ji je to uspelo in še kaj drugega si lahko preberete, če se z očmi in miško premaknete nekaj centimetrov navzdol.

Preden pa vas dokončno prepustimo intervjuju z Ano, pa bi vas želeli spomniti na dve zelo pomembni reči. Prva je ta, da se že dogovarjamo z dvemi dekleti, ki se bodo kmalu fotografirale za nas, upamo celo na kakšen videoposnetek! 
Sledeča zadeva pa je povezana s Facebookom. Žal nas je ta nekaj dni nazaj udaril po prstih in nam ukinil naš page, tako da smo bili primorani narediti novega. Tako, da če želite biti med prvimi, ki bodo imeli čast videti naše bodoče gole slovenske amaterke, potem nas le lajkajte na Facebook EroSplet strani - že vnaprej smo vam hvaležni za vašo podporo! Obljubimo, da vam bomo bogato povrnili :)

***

EroSplet: Uf uf, za začetek bi me zanimalo, če se takole opravljena vsak dan sprehajaš po mestu in če je kdo že poskušal na silo občevati s tabo? (Opomba urednika: intervju je potekal zunaj v lokalu. Ana je imela zgoraj zgolj kopalke, spodaj pa kratke hlače)
A: Kadar je vroče, ja. Pozimi pa seveda ne. Drugače pa ko sem bila še bolj močna, sem se vedno povsem "zadekala" v oblačila, ker me je bilo sram lastnega telesa. Šla sem k psihologu, ki mi je rekel, da moram biti ponosna sama nase in na svoje telo ne glede na vse, skupaj sva gledala slike privlačnih debelih žensk (Oprah, Queen Latifah, Adele) in postopoma sem nosila vse manj. Nekega dne so me neki otročaji dražili zaradi debelosti in pokazala sem jim prsi in rit, da so se razbežali, haha. Tedaj sem bila že skoraj ozdravljena psiholoških blokad in z lahkoto sem shujšala 43 kilogramov.

EroSplet : No, tu si kar sama načela to temo, ki sem jo hranil za malo kasneje – očitno se rada pogovarjaš o tem dosežku. Naj te potem tako izzovem: 34 kilogramov v dveh letih je neverjetna številka in človek bi pričakoval, da bi odvečna koža kar visela iz tebe, tako kot v tisti narodni pesmi o Jožetu (Opomba urednika: Jože ima tri kože. Prvo obleče, drugo sleče, tretjo pa za sabo vleče), sam pa vidim nek presežek kožnega tkiva zgolj na trebuhu.
A: Jah, na trebuhu še imam malo, sicer pa so mi vse kirurško odrezali. Oče, ki dela na Mercedezovem oddelku za prodajo, je zapravil več tisoč evrov za kirurga, saj slovensko zdravstvo ni hotelo zastonj rezati. Rekli so, da to ne vpliva na normalno življenje, če koža visi iz tebe. Drugače pa sem jedla brusnice, ki imajo nenormalno veliko antioksidantov, in sledila dieti Jennifer Lopez, ki priporoča pitje čaja iz papaje in izogibanje kruhu. Sem tudi telovadila in hodila na sprehode za najmanj dve uri na dan.

EroSplet : Kako pa si se sploh uspela tako porediti? Mar si na dan pojedla stotine p*nisov, če smem izkoristi iztočnico za šalo?
A: Ne, zredila sem se izključno od enega živila in sicer od Coca Cole. Že kot otrok sem cele dneve preživela pred televizijo in gledala MTV in oddaje o modi, in kaj kmalu sem ugotovila da je izkušnja veliko boljša, če jo začiniš s kofeinom in sladkorjem, ki se nahaja v tej pijači. Popila sem tudi do šest litrov na dan. Še preden sem se zavedla, da sem zasvojena s to drogo, ki jo strokovnjaki po zasvojljivosti primerjajo s heroinom in cigareti, sem že prekoračila stotico.

EroSplet : Ja, Coca Cola je res najhujši satan, sam sem sicer bolj podrejen Hofer Coli, a kalorični efekt je isti. Še sreča, da sem moškega spola, tako da me dodatni kilogrami ne onemogočajo v življenju. Bodi sicer dovolj o kilogramih, to je tema za stare babe in profesorje športne vzgoje, raje obravnavajva kakšen bolj pikantni detajl, na primer tvojo pripravljenost za razkritev dveh zakladov – tvoje leve in desne joške. Kot si namignila prihajaš iz premožne družine, tako da denar ne more biti poglaviten faktor – kaj je bilo torej tisto nekaj, kar je prevesilo tehtnico na stran razkritja?
A: No, denarja se ne branim, saj mi starši ne dajejo veliko žepnine, ker jih skrbi da bi jo spet zapravila za gazirane pijače. Moram jim tudi pokazati račun za vse kar zapravim. Tako da ne škodi imeti nekaj "neprijavljenega denarja". Sicer pa sem prsi razgalila, ker se zavedam kako minljiva je človeška lepota in če bi kdaj kasneje hotela posneti slike svojih jošk v optimalnem stanju, bi bilo že prepozno.

EroSplet : Imaš fanta morda?
A: Nimam, ker me še vedno vsi lokalni tipi obravnavajo kot debeluhinjo. V njihovih očeh sem še vedno 110 kilski monstrum. Kaj bi dala, da bi me nagovoril kakšen človek, ki ni obremenjen s preteklostjo in ki v človeku išče predvsem notranjo, duševno lepoto.

EroSplet : No, rešitev se ponuja kar sama od sebe! Naš administrator ti bo uredil mail, ki se bo glasil ana@erosplet.com, in stavim glavo, da rahločutnih snubcev ne bo manjkalo. Če se seveda strinjaš?
A: Hmm, malo sem skeptična do teh stvari. Tudi Facebooka in MySpacea nimam. Ampak lahko, ne bo mi škodilo, če se bom pogovarjala s kom, ki ni iz Murske Sobote in ki ga ne moti moja preteklost.

EroSplet : Imenitno in hvala za pogovor ter slike!
A: Ni za kaj.

***

To je bil intervju s pogumno Ano iz Murske Sobote. Preden pa vam pokažemo še njene fotografije, pa znova vabimo vse bralke, pa tudi bralce, če poznate kakšno svobodomiselno punco, ki bi se bila pripravljena fotografirati za EroSplet, naj nas kontaktirajo preko te povezave!


 Za povečavo klikni na fotografije!1 komentarji:

  1. Od nekdaj so dobre prekmurke slovele...

    OdgovoriIzbriši