četrtek, 08. november 2012

Gole Slovenke: Anita, Kranj

Anita iz Kranja je predstavnica nežnejšega spola, ki nas je maja letos sama kontaktirala preko emaila. Zaželela si je, da na naši takratni strani Joski.si, katero smo nedavno združili z EroSpletom, objavimo njene fotografije, saj si je zahotela malo pozornosti. Zaupala mi je, da si želi nekaj denarja zaslužiti s postranskim delom – izdelovanjem amaterskih fotografij. Zato je prevzela iniciativo in sama od sebe naredila nekaj slik. Pozivamo tudi vas, da delite to stran z vašimi socialnimi prijatelji in nam pomagate pri širjenju prelepih slovenskih jošk. 

Anita je za nas posnela tudi kratek filmček, še en dokaz, ki dokazuje, da so slike pristne, brez kakršnih koli montaž! 


EroSplet: Pozdravljena Anita. Zelo me veseli, da si sama od sebe poslala nekaj svojih slik. 
Anita: Zdravo vsem zbranim. Glede na to, da sem bila v mlajših letih prvovrstna športnica (plavanje) imam še danes precej lepo postavo in me ni prav nič sram jo pokazati. 

E: Še najbolj pa me veseli, da si nekako zaostrila pravila igre in objavila svoje joške. Prejšnje punce so bile preveč sramežljive in so skrivale svoje atribute. 
A: Pač, jaz sem že iz prve štartala z vsemi topovi. Planiram namreč v popoldanskem času izdelovati takšne fotografije, ker vem da so danes zelo popularne MILF ženske. 

E: Greva naprej. Kako to, da si se sedaj v zrelih letih odločila, da posnameš kakšno tako fotografijo? Koliko let pa šteješ pravzaprav? 
A: Ne bodi neotesan no, vsak ve, da se dam ne sprašuje za leta. Mislim, da je razlog v temu, da sem dolga leta bila "pridna". Moj nekdanji mož me je imel zelo pod nadzorom. Pred kratkim sem odkrila, da so takšne slike zelo zabavne in vzburjajoče. Od takrat naprej, se težko zadržujem in sem nekako ponorela! 

E: Torej je še mož v igri? Misliš, da to ne bi odvrnilo marsikoga? 
A: Mož ni v "igri" že več kot pol leta. Toliko časa sva namreč že srečno ločena in jaz srečno uživam. Rekla bom samo to, da sem si za vsa leta zakona, končno dala duška na vse možne načine. 

E: Toliko boljše za nas in obiskovalce strani. Imaš kakšno sporočilo za obiskovalce strani? Na kakšen način bi jih prepričala, da si najbolj vroča gola slovenka na tej strani? 
A: Fantje in gospodje, star pregovor pravi, stara koka, dobra juha. Včasih so vedeli veliko več kot danes, tako da vam lahko iz prve roke zagotovim, da je ta pregovor še kako resničen. Tisti, ki me je imel srečo izkusiti, lahko potrdi, da se je do sitega najedel okusne juhe! Tisti, ki pa me še bo okusil pa…. 

E: Uh, izčrpen poslovilni odgovor. Javite se kaj Aniti na njen mail anita@erosplet.com


Anita nam je takrat poslala kar dve seriji njenih golih privat fotografij. Razlog pa je bil preprost, pri prvi seriji je bil napis Joški.com, naša takratna stran pa je bila brez šumnika in sicer Joski.si.

Ampak brez skrbi, objavili bomo vse fotografije, ki jih ni malo, najprej pa je tukaj video:
Za povečavo kliknite na fotografije!

2 komentarji:

  1. za moje pojme najboljša tu gor

    OdgovoriIzbriši
  2. hmmm.., ful dobra milfica. Upam da se da res tudi iz prve roke zagotoviti ta slovenski pregovor :)

    OdgovoriIzbriši