sreda, 14. november 2012

Danes slavi: Olga Kurylenko

Na današnji dan leta 1979 se je v Ukrajini rodila Olga Kurylenko.
 
Igra klavir, se v Moskvi usposobila kot model in plesalka, kot otrok je bila balerina, obožuje stare filme in tekoče govori rusko, angleško in francosko. Idealna ženska.

Potem, ko je s svojo lepoto navdušila moške, ponudb za filme, kjer bi igrala in pokazala vsaj nekaj gole kože, je sprejela nekaj dobrih vlog. Recimo Max Payne, L'annulaire, Hitman in seveda bi bil greh, če taka lepotička ne bi nastopila tudi kot Bondovo dekle. Da ne boste preveč iskali, vam izdamo. Quantum of Solace.

Če smo prej omenili, da bi bila to idealna ženska, je mogoče zanjo težja izbira idealnega moškega. Prvič se je poročila leta 2000, njen mož pa je postal francoski fotograf Cedric Van Mol. Ko sta se leta 2004 ločila, je nekaj časa zavračala moške, dokler je ni leta 2006 zasnubil in poročil Damian Gabrielle, ameriški podjetnik. Tudi to ni dolgo trajalo, saj sta se leto pozneje ločila.
 
Leta 2009 se je Olga preselila v London, kjer trenutno snema film, v katerem bosta ob njej zaigrala Tom Cruise in Morgan Freeman.

Vse najboljše.

0 komentarji:

Objavite komentar