četrtek, 01. november 2012

Danes slavi: Jenny McCarthy

Na današnji dan leta 1972 se je v Chicagu rodila Jenny McCarthy. Kot otrok si je sicer želela postati nuna in je redno, dvakrat tedensko zahajala v cerkev. Nato pa je leta 1993 postala Playboyevo dekle meseca Oktobra in naslednje leto, 1994, Playboyevo dekle. Leta 1996 jo je People Magazine uvrstil med 50 najlepših deklet na svetu in tega naslova se je držala kar nekaj časa. O tem pozneje. Dve leti po tem so ji odstranili prsne vsadke, saj se je ustrašila morebitnih bolezni. 

Kljub temu, da se je njena filmska kariera začela že leta 1993, je šele leta 1998 pokazala svoje adute v uspešnejšem filmu BASEketball. No, pred tem smo jo lahko videli tudi v Obalni straži, ampak samo v enem delu. Leta 2000 se je odločala med filmoma Scary Movie in Scream 3, izbrala je slednjega. Šele tri leta kasneje smo jo videli v tretjem delu Filma, da te kap, kjer je zaigrala ob Pameli Anderson in Anni Faris. Od takrat jo gledamo predvsem v serijah, nazadnje je do leta 2011 igrala v seriji Two and A Half Man. A samo v osmih epizodah. 

Kot sama pravi, so jo v šoli večkrat ustrahovali sošolci, vseeno pa je bila uspešna tudi kot navijačica. A gremo k slajšim stvarem. Leta 2005 jo je FHM med stotimi najbolj seksi ženskami na svetu postavil na 54. mesto, leto kasneje pa na sedmo. Mi se z njimi strinjamo. 

Od leta 1994 do leta 1998 je bil njen spremljevalec Ray Manzella, proti koncu leta 1998 pa je njeno srce ogrel igralec John Mallory Asher. 11. Septembra leta 1999 sta dahnila usodni da, skupaj imata sina Evana Josepha, ki je avtist. Septembra 2005 sta se ločila, Jenny je nekaj časa delal družbo Jim Carrey, po njegovem odhodu leta 2010 pa se je Jenny posvečala predvsem pisanju. Letos ji je dobre pol leta grel posteljo nogometaš Brian Urlacher, a tudi ta zveza ni trajala dolgo. Po končani zvezi je Jenny močno shujšala, a sama zase pravi, da se počuti odlično. 

Jenny ima še tri sestre (Lynette, Joanne in Amy), sestrična Melissa McCarthy je prav tako igralka, njena najboljša prijateljica pa je komičarka Chelsea Handler. 


Vse najboljše.

0 komentarji:

Objavite komentar