torek, 23. oktober 2012

Gole slovenske amaterke: Biljana, Logatec

Meseca maja letos, smo vam za spremembo predstavili malce bolj "uležano meso", kot smo to takrat poimenovali za projekt Joski.si, ki smo ga nedavno združili z EroSpletom. Biljana iz Logatca ima namreč na plečih že sorazmerno spoštljivo številko, ki pa je ni zaustavila, da ne bi sledila zgledu mlajših gospodičen ter na ogled postavila svojih materinskih grudi, ki so veselje povzročale ne samo številnim moškim, pač pa tudi trem navihanim otročičem – Petru, Pepetu in Basandri (imena smo zaradi zaščite podatkov malenkost spremenili). 

Vsekakor gre za zanimiv ter redek primerek v svetu slovenske erotike, tako da sem se intervjuja še posebej veselil. Več pa v intervjuju, ku smo ga takrat opravili z Biljano:


EroSplet: Recimo bobu bob, ter razkrijmo bralcem "neugodno številko", tj. število let, ki se ga načeloma sramuje vsaka dama, ki je starejša od 20 let.
Biljana: Nikdar se nisem sramovala ničesar. Zame in za vse ženske velja tako kot za dobro vino. Starejše – boljše. 38 let imam in grem še na dvakrat toliko.

E: Se lahko pri 76 letih nadejamo ponovnega foto shootinga?
B: Brez skrbi. In pri 100 letih še enega. Do koder hočete gremo. Če me hočete gledat, se ne bom branila. Če me nočete, ni zamere.

E: Kaj je bil glavni razlog, da ste se odločili razkriti slovenski javnosti?
B: Poglejte, dva gosta sta potrkala na vrata istočasno. Recesija in joski.si. Če se prvi gost ne bi oglasil, bi drugega tudi pustila pred hišo. Ne razgalim prsi za vsakoga, vprašajte po mestu, če se lažem. A kadar je treba, je treba.

E: Zanimivo da ste omenili, naj po vas vprašam po mestu. To sem namreč že storil in slišal veliko zanimivih zgodb.
B: Zgodbe so zgodbe. Jaz si lahko zdaj zmislim, da si ti j*bal govedo – brez zamere. Pa bojo vsi verjeli, ker ljudje radi verjamejo kar je zanimivo. Moje pravilo je da ne verjamem kaj ljudje govorijo, ker je skoraj vse laž. Vsaj v Logatcu je tako, ne rečem da je povsod drugje isto.

E: No poglejte, v splošnem je gotovo res, da ste malce bolj lahkožive narave. Navsezadnje sem prav preko prijatelja stopil v kontakt z vami in ta je imel veliko zanimivih zgodbic na zalogi.
B: Moja beseda proti njegovi. Samo enkrat se živi in nismo neki menihi v samostanu. Če me želi bog kaznovati, ker sem se nekajkrat poveselila, potem naj kaznuje tudi živali, ki to skozi počnejo, pa nihče ne bev ne mev proti njim.

E: Ali je res, da ima vsak od vaših treh otrok drugega očeta?
B: Pa kaj potlej? Kaj pa je razlika, če bi imeli vsi istega očeta? Saj tako vse sama vzgajam, kaj je razlika en oče, tri očetje, če so bogvekje. Za žensko je vedno najtežje, to si zapomnite. Moški zaplodi in gre magari v Afriko, ženska pa mora vahtat otroke ne glede na vse. Bog ne daj, da bi jih dala v sirotišnico, kaj bi ljudje šele potlej govorili. Najbolje da si kar ne spomnejo, da vsake toliko časa od njih odrežem malo mesa in ga dam v juho.

E: Ali vaše gospodinjstvo premore internet? Sprašujem zato, ker našim starletam ponavadi določimo oseben mail na katerega lahko odgovarjajo oboževalcem?
B: Imam, da. Lahko mi pišete. Samo velikokrat ne dela.

E: Vaš mail je torej biljana@erosplet.com. Še zadnje vprašanje: ali imate fanta?
B: Imam, nimam, pa spet imam. Še sama ne vem kje se me glava drži. Sem v prosti zvezi.

E: Najlepša hvala za zanimiv pogovor.
B: Hvala vam!


Še vedno pa vabimo vse slovenke, ki bi želele z nami deliti svoje erotične fotografije (anonimnost zagotovljena), da nas kontaktirajo preko te povezave! Vse kar potrebujete je fotoaparat (oz telefon), flomaster ter malo poguma :)


Kot vedno, za povečavo kliknite na fotografijo!
4 komentarji:

 1. mmmmmmmmmm odlični joški mmmmmmmmmmmm

  OdgovoriIzbriši
 2. zelo lepe joške imaš rad bi jih vidu v živo je to možno

  OdgovoriIzbriši
 3. dobri joški! edino leta pa niso prava, sigurno ima več kot 38 let!

  OdgovoriIzbriši
 4. uf super joški…
  so dovolj seksi ja

  OdgovoriIzbriši