torek, 16. oktober 2012

Gole Slovenke: Maja iz Vrhnike

Dolgo časa smo iskali dekle, ki bi razkrilo svoje čare. Potem nas je kontaktirala Maja iz Cankarjevega mesta. Hoteli smo napisati kaj o njej, ampak nam je poslala premalo podatkov, zato smo jo kar povprašali za intervju in izvedeli veliko več o njej. Tudi to, zakaj se je odločila prav za Erosplet in kakšne ambicije ima za prihodnost.

Erosplet: Maja, pozdravljena. Na začetku ti povem, da si nas kar presenetila, saj nismo verjeli, da bo katera zbrala pogum. Nam za začetek poveš kaj več o sebi?

Maja: Torej, sem Maja, prihajam iz Vrhnike in imam 25 let. Kar se pa poguma tiče, bi lahko rekla, da ni tako zelo težko :-)

E: Zakaj pa ravno mi?

M: Vedno sem gledala slike drugih deklet in si mislila, koliko morajo biti oboževane. Potem sem posnela nekaj fotk in jih poslala nekaterim podobnim stranem. Pa so odpisali, da brez slike obraza ne bo objave, ker pa nočem, da me kdo prepozna, nisem hotela slikati z obrazom. Potem pa sem videla eno vašo objavo na Facebooku in sem si rekla, da je to to :-) Kot smo se dogovorili, sem napisala naslov vaše strani, bili ste za in sedaj sem tu :-)

E: Kdo te je pa slikal?

M: Prijateljica.

E: Po tem odgovoru sklepamo, da nimaš fanta…

M: Res je. Imela sem ga, ampak sem ga pred kakim letom zasačila, ko se je zalizoval z drugo. In ker se imam preveč rada, sem se odločila, da kretena pustim. Zdaj že mogoče ve, kakšno dekle je izgubil :-)

E: Kaj pa rada počneš v prostem času?

M: Uh, služba mi pobere precej časa. Kadar pa imam proste trenutke, jih najraje preživim v naravi, na sprehodu skozi gozd ali ob dobri knjigi. Ne branim se niti obiska kakega diskača, ampak to zmeraj manj. Leta naredijo svoje :-)

E: Kaj pa v prihodnosti, lahko pričakujemo kakšno sliko, kjer boš pokazala kaj več?

M: Hmm. Sicer sem nudistka, ampak kjer je preveč ljudi, raje skrijem tiste najbolj občutljive dele :-). Če se pa kdaj opogumim, pošljem slike najprej vam :-)


Maji hvala za tale sicer kratek intervju (priznamo, da bi radi izvedeli še kaj), preden si ogledamo slike, pa pozivamo tudi druge pogumne punce, naj nam pošljejo kakšno svojo sliko. Majo iz Vrhnike pa lahko tudi kontaktirate preko emaila, katerega smo naredili za njo (maja@erosplet.com), vendar nam je že vnaprej žal, če ne bo odgovarjala redno in vsem - to je v njenih rokah!


Za povečavo kliknite na fotografije!
0 komentarji:

Objavite komentar