četrtek, 06. september 2012

Erotična zgodba: Prodajalec 4. del

Prejšnje dele si lahko preberete v kategoriji erotičnih zgodb.

Dušan je dvignil roko ter pomahal natakarju. Le ta je dokaj hitro prinesel račun, Dušan je odprl denarnico in mu izročil še nekaj napitnine. Naj mu bo, danes bo lep večer tudi po zaslugi dobre večerje. Nika je spravila nogo nazaj v sandal, vstala sta in se odpravila proti vratom, katera ji je Dušan kavalirsko pridržal. Nato je pohitel proti avtu, da ji je odprl vrata kabrioleta. Preveč osladen je postal po večerji, si je mislila Nika.

Odpeljala sta se proti koncu mesta, kjer je bil vsem znani fuk plac. Niko je že stisnilo v srcu, saj je mislila, da se bo tam zgodil višek večera, ampak Dušan je kar peljal naprej. Verjetno kot nedolžnež niti ni vedel, da se tam, v tistem gozdičku dogajajo razne stvari. Kar vozil je, še nekaj kilometrov ter nato zavil na makadamsko cesto. ''Si že bila tu?'', je vprašal. ''Ne'', je odvrnila. Zapeljal je do konca ceste in zavil na večjo jaso, čisto na konec, kjer je za drevesi šumela reka.

''In sedaj?'', je vprašala Nika. ''Sedaj nič'', je odvrnil Dušan. ''Piknik'', je dodal po krajšem predahu, stopil iz avta in odprl prtljažnik ter iz njega potegnil odejico in retro košarico za piknik. Sezula je sandale in sedla na odejo ter pokukala v košaro. ''Kar pogumno'', je rekel Dušan in ven je potegnile steklenico vina, pršut, olive, sir in še marsikaj. ''Saj sva bila ravnokar na večerji, to si lahko pustiva za pozneje'', je rekla. Po seksu paše hrana, si je mislila. ''Ok, potem pa glejva v zvezde, ali pa se pogovarjajva'', je predlagal. Nika je zbirala pogum, da bi predlagala lupčkanje. Ali bo mogoče prehitro? Me bo imel za lahko, če se kar ponudim? Tako naj bo: predlagala bom, če bo kaj rekel, pa se bom izgovarjala na vino, ki mi je kao stopilo v glavo. ''Lahko se pa lupčkava''.

Dušan res ni pričakoval tega. Mislil je, da bo danes samo poljub na lica in da se bo stopnjevalo s številom zmenkov. Po drugi strani pa je bil tako potreben, da jo bi najraje že pred večerjo pofukal. Brez kakih predhodnih znakov je približal svoj obraz k njenemu ter počakal na to, da je svoje lice podrgnila po njegovem. Začutila je njegovo toplo sapo na ušesu in kot mačka podrgnila po njegovem obrazu z glavo. Prijel jo je za vrat, jo rahlo potisnil nazaj in se ji zazrl globoko v oči. Nato je približal ustnice njenim, Nika je takoj pograbila vabo in kaj kmalu sta se jezika prepletala. Legel je in sklonila se je nad njega in ga še vedno strastno poljubljala, roka pa ji je že uhajala po njegovem telesu.

Se nadaljuje...

0 komentarji:

Objavite komentar