sreda, 06. junij 2012

Erotična zgodba: Prodajalec 3. del

Natakar je pristopil k mizi. Nika je samozavestno naročila buteljko Barola ter škampe, Dušan testenine s sirom in tartufi. Nekaj mora pač pojest, da bo vzdržal dolgo noč.

Sproščeni klepet med čakanjem na hrano je obetal prijeten večer. Govorila sta si predvsem šale in se krohotala kot dva pijana najstnika v družbi kantice belega poceni vina. Nika je že poskusila z rahlim dotikom Dušanove roke, a jo je ta nenamerno odmaknil, kot da ga bi bilo strah. Pozneje jo je sicer spet odložil na mizo, kjer je Nika zopet poskušala srečo.

Med hranjenjem, ko se je sklanjala nad krožnik, ji je Dušan z velikim zanimanjem zrl v dekolte. Fuga med dojkama je bila lepo vidna in če bi se še malo bolj dvignil, bi ji skorajda videl bradavičke. Nika je opazila njegove poglede, se naslonila nazaj in mu nagajivo rekla: ''iščeš kaj?''. Rahlo je zardel, odmaknil pogled in sramežljivo odvrnil, da le njeno pozornost. Ampak misli na njeno oprsje, ki ga bo mogoče še to noč mesil z rokama kot pek testo za hlebec kruha. In potem bo z jezikom zapeljal čez bradavičke in čez vrat in… potreben je bil dolgega požirka.

Nina je že odložila pribor ter obrisala usta v servet ter pomahala natakarju. ''Pa ja že ne greva'', je rekel Dušan. ''Ne ne. Še kaj bova spila ob sladici'', je rekla. Natakar je veselo pridirjal ter poslušal naročilo. Tokrat buteljko belega in vsakemu svoj tiramisu. Velik kos. Uspel je prvi dotik. Dušana je kar potreslo, ko je na njegovo vrhnjo stran roke položila svojo toplo dlan. Tako nežno, tako nevsiljivo, a vseeno s tem pokazala željo po več dotikih. In naj me vrag pocitra, naj bo kar hoče, ustregel ji bom.

Natakar je dostavil želeno sladico na mizo, obema nalil vino v kozarce, odložil buteljko ter se varno odstranil. Roki sta se zopet spojili, tokrat z dlanjo v dlani. Nika je začutila pot, ki je nakazoval na Dušanovo živčnost. ''Te je strah'', je vprašala. ''Niti ne'', je sledil odgovor. ''V bistvu malo'', je dodal ter se sramežljivo nasmehnil. ''Daj no, saj ne grizem'', je z nasmeškom dejala. ''Nič slabega ti ne bom naredila''. In ravno, ko je z vilico zarezal v velik kos tiramisuja, je nekaj začutil na nogah. Hlastnil je po sladkemu, nato pa odgrnil prt in pogledal, kaj ga drsa po nogi. Nika ga je z radovednimi očmi pogledala in čakala na njegov odziv. Obenem ga je še vedno z boso nogo drgnila vedno višje in višje. Prijel jo je za prste in rahlo uščipnil, misleč da bo prenehala s tem. ''Nehaj, no… kaj si bo kdo mislil'', je rekel. ''Saj nihče nič ne vidi, ti se samo sprosti'', je odvrnila. In nadaljevala s početjem, medtem ko je skorajda doživljala orgazem ob resnično velikem kosu slaščice.

Dušanu je bilo še vedno nerodno, Nika pa je kar nadaljevala. S prsti je bila bližje in bližje tistemu, kar je hotela doseči. In prav kmalu je prišla do stičišča obeh nog, kjer je že nekaj nabrekalo…

0 komentarji:

Objavite komentar