sreda, 23. maj 2012

Recenzija: Hard Core Club, Ljubljana

Prejšnjo soboto smo zgolj po naključju obiskali enega redkih legalnih striptiz klubov v naši prestolnici, Hard Core Club, in nismo ostali ravnodušni. Na njihovi strani imajo zapisano...
Hard Core Club je ukrojen po meri in okusu evropskega hedonista, ki prezira predsodke in ceni sproščenost...
 ... in lahko rečemo le, da smo mi vsekakor istega mnenja. 

Sicer je lokacija na Dolgem Mostu dokaj skrita, tako da je potrebno že prej vedet kam smo namenjeni oz imeti s seboj koga, ki je že bil tam, ampak se vsekakor splača potrudit.

Ko vstopimo v klub, je že prvi vtis izjemno dober, prijazen vratar, že na prvi pogled izjemno vzdušje ter prelepa dekleta.

Če nekako povzamem, kako zgleda klub. V centru je velik šank v obliki črke U, na kateremu se vedno kaj dogaja, vsakih nekaj pesmi nam ob drogu zapleše druga plesalka. Treba je poudariti, da so nekatere punce res prave umetnice tega plesa in lahko se le usedemo ob šank in jih občudujemo. Seveda jih lahko tudi dodatno motiviramo s kakšnim "dolarčkom" :)
Dogaja pa se tudi znotraj šanka, saj nam tam postreže res prijazna in seksi točajka Jana.

Okrog na balkončkih je nekaj sob z malo več zasebnosti, v katerih si lahko za cene, ki so nekoliko manjše kot v podobnih lokalih na Krasu ob Italiji, privoščimo privat show; tabledance, dildo ali lesbo show s katerimi od punc po naši izbiri. Tako, da je pametno najprej popiti kakšen pir in si ogledat situacijo.

Osebno nam je bilo tudi zelo všeč, ker punce niso vsiljive ampak dajo čas, da se človek razgleda in sprosti, ter šele nato pristopijo, če zato pokažemo interes.

Kot pa si lahko ogledamo na njihovi strani (povezava je na dnu objave) se upravljalci kluba res trudijo, da se tam vedno kaj dogaja in imajo spletno stran opremljeno z veliko novosti, kar je vsekakor pohvalno in klubu damo res odlično oceno, ker veliko pripomore k dogajanju in razvoju slovenske erotične in porno scene. Kar tako naprej!

Naj poudarimo, da ta objava ni reklamne narave in da nismo v nikakršnih stikih z lastniki Hard Core Cluba v Ljubljani. Tukaj gre za iskreno recenzijo po osebnih izkušnjah! Pa še La Toyo smo videli :)


Povezava (in vir fotografije):

0 komentarji:

Objavite komentar