torek, 29. maj 2012

Erotična zgodba: Prodajalec, 2. del


Doma se je Dušan intenzivno pripravljal na prvi zmenek z Niko. Kam naj jo odpelje? Po eni strani bi se rad z njo pokazal pred vsemi, po drugi pa bi jo najraje peljal nekam v gozdiček, jo slekel in se posvetil njenemu telesu. Poletje je, toplo je, eno odejo na tla in jo prav tam pofukam, si je mislil. Ob tej misli se mu je orodje v gatah napelo. Naj si ga zdrkam, da bo zvečer dlje časa trajalo, če bo sploh do tega prišlo, ali naj pustim tako, kot je? Rahla živčnost mu je potila dlani. Že zelo dolgo ni bil na zmenku, niti sam ni vedel, kdaj je sploh bil nazadnje. Definitivno pa še nikoli s tako lepotico.


Nika ni imela težav. Ko je stopila izpod tuša, se je našpricala z omamno dišečim parfumom, potegnila nase tangice in modrček, nadela krilce in majico brez rokavov, stopila v sandale z visoko peto in pograbila torbico. Preverila je, če ima v njej vse, kar potrebuje, pogledala na uro in stopila k vhodnim vratom. Mislila je še pokaditi cigareto, ko je Dušan potrobil pred hišo.

Sedel je v črnem, zglancanem kabrioletu. Odprta streha, tiha glasba in veter v laseh, super, si je rekla Nika. Ko jo je Dušan zagledal, je vedel, da bo nocoj resnično izgubil nedolžnost. Sploh ni vedel, da obstajajo tako kratka krila in tako visoke pete. Kar takoj bi ji strgal cunje, vzel bibo ven in ji jo zarinil. Tako je namreč videl v porničih.

Nika je prisedla in mu z zapeljivim pogledom namenila simpatični ''živjo''. Speljal je agresivno, kot da bi se mu mudilo. ''Kam greva'', je vprašala Nika. Hmm.. Fukat, si je mislil Dušan. ''Premišljeval sem, da bi šla nekaj pojest, nato pa na kak sprehod po mestu, na sladoled, potem pa domov'', je odvrnil. ''Ok, meni je prav'', je rekla. Naslonila se je nazaj in zaprla oči. Veter ji je kuštral lase, kar je ni motilo, kljub temu, da si je ravno uredila pričesko.

Dušan je izbral standardno moško oblačilo: kavbojke in črne čevlje ter črno srajco s kratkimi rokavi. Všeč ji je bilo, le veliko gumbov bo morala odpeti, si je mislila. Čeprav, nekaj najlepšega je odpenjati srajco moškemu in se nato z ustnicami prisesati na njegove bradavičke. In potem polzeti z rokama po njegovem hrbtu in mu na rahlo zapičiti nohte v meso, nato pa odpeti pas in potegniti hlače dol in z roko prijeti za… Čutila je agresivno zaviranje. Odprla je oči in pogledala proti Dušanu. Ta se je rahlo nasmihal. ''Kaj počneš?'' ''Sori. Mislil sem, da si zaspala, pa sem te moral nekako prebuditi'', je dejal. Nasmehnila se je samo z ustnicami in zdel se ji je ta način bujenja simpatičen.

Parkirala sta pred restavracijo in Dušan je kavalirsko izstopil ter ji odprl vrata. Stopila je ven, si potegnila krilce dol in se rahlo odmaknila. Avto sta pustila kar z odprto streho ter zakorakala proti vhodu. Pridržal ji je vrata in jo spustil naprej. Mize so bile dovolj narazen, pokrite s snežno belim prtom, natakar pa je prišel takoj, ko sta sedla. Pregledala sta meni in si čakajoč, da naročita, ogledala okolico. Nika se je zagledala pod mizo, kjer je našla prav tisto, kar ji je bilo všeč in je večkrat videla v filmih…

Preberite si tudi 1. del erotične zgodbe!

0 komentarji:

Objavite komentar