torek, 22. maj 2012

Erotična zgodba: Prodajalec, 1. del

Nika je že dolgo vedela, da je všeč Dušanu, a sama ni hotela napraviti prvega koraka. Zanj ji je povedala prijateljica Sandra, ki jo je venomer bodrila, češ, naj že gre do njega in ga zapeca. A Nika se ni dala. Trdno prepričana v to, da mora moški prvi pristopiti, je čakala nekaj let. No, po resnici, bilo jo je tudi strah, da jo bo zavrnil.

Ta dan pa ji je postalo dovolj in je kar tako, na hitro stopila v prodajalno avtomobilov, kjer je delal on. Seveda, morala je pohiteti, dokler je bila trdno prepričana, da je trenutek pravi in dokler je imela dovolj poguma. Če bi jo stresla trema pred vrati avto salona, bi se samo zavrtela na peti in odšla v nasprotni smeri.

''Živjo'', je pozdravila. Dušan je vstal, da je pogledal čez strehe avtomobilov, kdo je lastnica tega seksi žametnega glasu. ''O, živjo, Nika'', je z rahlo tresočim glasom odzdravil. ''Kupuješ nov avto?'', je vprašal. ''Ne, kje pa. Tega imam komaj dve leti'', je dejala. In nadaljevala: ''prišla sem bolj na obisk, kot se pogovarjat o avtomobilih''. Dušan ni točno vedel, kaj ga čaka, ampak vseeno ji je predlagal, da se sprehodita med avtomobili, saj šef ni rad videl, da bi kdorkoli klepetal s strankami.

Med sprehodom, ji je dejal, da bo vsake toliko odprl vrata kakšnega avtomobila, ona pa naj se zagleda v notranjost, kot da jo blazno zanima. Igrica ji je bila všeč in privolila je v sodelovanje. ''Torej, zakaj si tu'', je vprašal Dušan. ''Hm. Vem, da sem ti že dolgo všeč in moram priznat, da si tudi ti meni. Nekaj časa sem čakala, če boš zbral pogum in pristopil do mene, a sem se naveličala čakanja''. Ohoh. Dušanu, kot zadržanemu človeku, je ob teh besedah postalo sila nerodno, začel je z zardevanjem, nadaljeval s potenjem in zaključil z zatikajočim jezikom, ko je hotel nekaj izustiti. ''Ahm..bi..khm'', več ni uspel spraviti iz sebe. Odprl je vrata prvega avtomobila, Nika je poznala scenarij in se zazrla vanj. Zraven je še nekaj kazala s prstom, da bo le njegov šef verjel, da je bodoča lastnica enega izmed tam razstavljenih modelov.

''Ti to resno'', je Dušanu končno uspelo spraviti iz sebe nekaj pametnega. ''Ja, seveda. Mislim, že nekaj časa iščem fanta, pa…''. ''Meni bi bilo tudi všeč imeti punco, a sem sramežljiv''. U, čista zmaga za Dušana, da je zmogel. ''No, potem bi pa lahko šla kdaj skupaj ven, kaj misliš'', je izstrelila Nika. Dušan je odprl vrata drugega avtomobila in Nika je sedla noter. ''Kam bi pa šla'', je vprašal. Pošarila je z roko po gumbih na armaturni plošči, pogladila sedež in odložila roko na prestavno ročico. ''Lahko greva nekam na pico ali kaj drugega, nato pa k meni domov še na kak kozarček in ogled kakega filma. Ali kaj drugega''. Nagajivo si je obliznila ustnice in z dlanjo potegnila po ročici menjalnika, kot bi drkala. Dušan je zopet zardel in zopet s težavo izustil pritrdilni odgovor. Natančno je vedel, kaj je imela v mislih in veselil se je, da bo izgubil nedolžnost. Seveda, če ga ne bo prej premagala trema in ji bo pet minut pred zmenkom poslal sms, da je dobil vročino. Še vedno sedeča v avtu ga je Nika pogledala direkt v mednožje, kjer se je že nekaj napenjalo. Hmm, si je mislila.. Danes pa bo.

''Šla bom'', se je skobacala iz avta. ''Nocoj ob osmih'', je ponudila začetek lepega večera. ''Nocoj ob osmih'', je pritrdil.

To je le prvi del erotične zgodbe blogerja Petra Filca, za drugi del pa kliknite tukaj: Prodajalec 2. del

0 komentarji:

Objavite komentar